#01 | Gedachten, gedichten, gebeurtenissen

De komende tijd zullen hier gedachten, gedichten en gebeurtenissen worden geplaatst. Lang heb ik getwijfeld of ik dit allemaal wilde plaatsen. Kan en wil ik dit wel allemaal publiceren? Drie kinderen hebben sinds maart 2016 geen zorgzame mama meer en zelf moet ik alleen met de kinderen verder. Wil ik dan die gedachten van de kinderen, gebeurtenissen in ons gezin en gedichten waarin gedachten of gebeurtenissen zijn verwerkt de kern vormen, delen?

Tussen maart 2016 en dit bericht heb ik al zoveel geschreven waarvan ik af en toe in kleine kring wat deelde. De reden dat ik verschillende delen hier wil publiceren is een inkijk te geven. Een inkijk in een deel van gebeurtenissen, want het is niet voor te stellen. Ik vergelijk het altijd met iemand die werkloos is geworden of iemand die van het ene op het andere moment niet meer kan zien. Alleen die het ervaart, die weet wat het is. Het doel is niet om het ‘je kunnen voorstellen’ te doen gelukken, maar het zal misschien lukken om ‘te proberen alles wat te begrijpen’.

De komende tijd zal ik gedachten, een gedicht of ervaringen publiceren. Het zal geen chronologische beschrijving zijn vanaf het moment dat mijn vrouw ziek werd, maar het zullen herinneringen zijn, actuele gebeurtenissen, een gedicht, een tekst, gedachten na het lezen van een boek, een eenvoudige recensie over een gelezen stuk over rouw, en meer.

In een volgend bericht zal ik eerst kort de aanleiding vertellen. Voor sommige lezers bekend, voor anderen goed om de achtergrond te weten, van waaruit alles wordt geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s