#19 | Heeft u wat over voor…? [1]

De vrouw heeft al vaak aangebeld en nog gaat de deur niet open, terwijl ze de bewoners toch echt in huis zag rondlopen. Ze snapt er niets van. De bel deed het toch gewoon? Eigenlijk wil ze niet opgeven, maar ja als er niet wordt opengedaan. Wat nu, toch maar verder gaan?

Als de financiële middelen het toelaten zult u ongetwijfeld geven aan collectanten die (door weer en wind hun straten) lopen voor het goede doel. U kunt uw gift direct kwijt. Het biljet of de munt gaat direct in de gleuf. Zo alstublieft en de deur gaat weer dicht. Uw gift, van onschatbare waarde!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat mijn vrouw de stamcellen van de donor ontving. In mijn notities over die dag schreef ik o.a. het volgende: Vandaag was de stamceltransplantatie. Om 12:30 zijn de stamcellen van de donor toegediend. Wonderlijk! Dat het zo door God is bestuurd, dat een voor ons onbekend persoon stamcellen heeft gedoneerd, om zo een voor hem of haar onbekende naaste te helpen. Bijzonder!

Nu weet ik dat alles door God gezegend moet worden en bij mijn vrouw is het anders gelopen dan we als mens hopen en willen, maar dagelijks blijven ernstig zieke naasten stamcellen nodig hebben.

De vrouw belde aan en ik nu. Doet u open? U kunt geen geld doneren, maar wel uw gegevens en wat wangslijm.

En u heeft heel wat (stamcellen) over. Dus heeft u wat over voor…?: https://www.matchis.nl/word-stamceldonor/

Een gedachte over “#19 | Heeft u wat over voor…? [1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s