Welkom…

Van harte welkom op deze website! Mijn naam is Marcel Zandee en u vindt hier gedichten, gedachten en ervaringen die ik na het overlijden van mijn eerste vrouw heb geschreven. Het gaat over het verlies verweven in het alledaagse, maar ook over het vooruitzien na het verlies en het verwachten in dat vooruitzien.

Ik hoop dat het u er wat aan heeft. Misschien is er wel herkenning. Of erkenning. Of misschien wilt u er wat over lezen.

De geschreven gedichten staan op verschillende plaatsen op deze site. Rond de verschillende aan het verlies gerelateerde data op de jaarkalender kwamen de schrijfsels of gedichten vaak los. Verschillende hiervan zijn gepost en te lezen in de blogposts #55 t/m #58, maar ook in blogposts daarvoor. Daarnaast heb ik verschillende artikelen over rouwen en verwijzingen naar documentaires opgenomen.

Naast deze site werk ik in mijn vrije tijd aan gedichten en ben ik – het zal u niet verbazen – enorme liefhebber van de woordkunst en poëzie. Veel van mijn andere gedichten staan op Instagram (@marcelzandee) en Facebook. Daar publiceer ik gedichten die ik recent(er) heb geschreven. Ook blog ik voor de website http://www.alskankerjeraakt.nl..

Ter afronding. Ik leerde van het verlies om meer bij de dag te leven. Niet te ver vooruit kijken, want dat gaat hoogstens tot aan de volgende bocht. En dat moet ik dan iedere dag opnieuw leren. Daarom, een gezegend vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s